OVER MIJ

Wat maakt glamour en boudoir fotografie verslavend?

Als freelance glamour en boudoir fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in glamour en boudoir fotografie. Ik vind het heerlijk om vrouwen prachtig in beeld te brengen en ben pas tevreden als een geweldig leuke dag hebben gehad met een perfect resultaat.

​Het zoeken naar jouw mooiste invalshoek en een setting die helemaal bij jou past maakt dit werk uitdagend, omdat het zeker niet triviaal is om dat voor elkaar te krijgen.

Iedere shootontstaat er een moment waarbij de sfeer, het licht en het gevoel perfect is: het moment dat ik dan de ontspanner van de camera indruk weet ik 100% zeker dat ik jouw meest sensuele look gevangen heb. De zoektocht naar dat ideale moment maakt boudoir fotografie echt verslavend.

​​

Heb je een creatief of ondeugend idee?

Deel het met me zodat we het samen tot leven kunnen brengen! Afhankelijk van onze chemie werk ik met enige regelmaat ook op basis van TFP.

Locatie

Mijn standplaats is Groningen, Nederland, maar ik werk wereldwijd.

Wil je meer weten over mijn werkwijze of ervaringen van andere modellen lees dan verder op mijn blog.

Addictivation Photography Logo

Quick Links

Our Areas

Glamour

Boudoir

Artistic nude

Lingerie

Urbex

Kink

Doe het!

Heb je zin om het mooiste in jou boven te halen tijdens een super leuke dag  waarin jij helemaal centraal in staat? Die dag is maar één klik van jou verwijderd: contact me!

Copyright © 2019 www.addictivation.com. Alle rechten voorbehouden